кадър БНТ ИТН се държат изключително деструктивно, обидно, нахално, надменно.Нещата вървят

...
кадър БНТ ИТН се държат изключително деструктивно, обидно, нахално, надменно.Нещата вървят
Коментари Харесай

Проф. Дичев: ИТН се държат изключително деструктивно, обидно, нахално, надменно

кадър БНТ 

Има Такъв Народ се държат извънредно деструктивно, обидно, безсрамно, пренебрежително.

Нещата вървят зле за първия мандат, уповавам се на третия, тъй като от Българска социалистическа партия оповестиха, че ще предложат служебното държавно управление като постоянно. В момента Има Такъв Народ се държат извънредно деструктивно, обидно, безсрамно, пренебрежително. Политиката не е единствено рационални решения, само че и идентификация. За да се разпознаем в тези, които ни водят, би трябвало те да имат избрани качества - да са познати, да имат биография. Сега ни се оферират технократи. Да продаваш шнорхели не е като да управляваш страна. Това разяснява пред БНР културният антрополог проф. Ивайло Дичев.

,,Големият въпрос е на кой ще се връчи мандатът. Логично е да се върне на Българска социалистическа партия. Но има и друга логичност, да го връчи и на най-малките ИБГНИ. Но да останем без кабинет ще бъде много ужасно... Слави Трифонов направи партия на инат на партиите, направи антипартия. Неговата идеология върви в тази посока и поддръжниците му чакат това``, добави Дичев, представен от eurocom.bg. 

Той изрази вяра, че Има Такъв Народ ще поправят държанието си.

Може би да пернат обратно Тошко Йорданов, който е извънредно нападателен. Да подпишат съглашение. Все още има благоприятни условия. В момента работата опира на логика на психиката. Каквото и държавно управление да се направи, би трябвало да имаме минималистични цели, уточни още той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР